Regels

september 13th, 2009

Chat regels voor #Trivia

Ieder kanaal, en zeker als het drukker wordt, heeft regels nodig.
Probeer de onderstaande regels in acht te nemen.

 • Niet vloeken.
  In de chat is het niet toegestaan om te vloeken met schuttingtaal. Er zal gewaarschuwd worden dan door een van de Operators.Wanneer je toch door blijft gaan is het mogelijk dat je uit de chat gezet word en eventueel verbannen.

 • Geen discriminatie of persoonlijke bedreigingen!
  Iedereen die dit spelletje speelt zal tegen zijn verlies moeten kunnen en mensen die hier niet tegen kunnen moeten niet komen spelen. Iedereen is welkom!! Maar ga andere medespelers niet bedreigen of discrimineren dan krijg je direct een ban van de chat!

 • Gebruik niet teveel kleur of talkers(mIRC) en hoofdletters.
  Op irc word vaak gechat met mIRC(speciaal chat programma). Hierin zitten zogenaamde talkers verwerkt. Er zijn mensen die dit niet goed kunnen lezen en zich daaraan kunnen storen. Overmatig hoofdletter gebruik komt over als schreeuwen, wij vragen om dit dan ook niet te doen.

 • Geen trucks voor het beantwoorden van de vragen!
  Het is niet de bedoeling dat je vragen opslaat en dan via een scriptje bijvoorbeeld de antwoorden op gaat zoeken. Ook is het niet de bedoeling dat de vragen en antwoorden doormiddel van een zoekmachine gevonden worden.

 • Ga niet zo maar privé.
  Deze regel geldt voor iedereen, ga niet zo maar privé bij een moderator of bij een andere speler van het triviant kanaal zonder het te vragen aan de desbetreffende persoon. Wanneer het een chatter is die privé gaat bij iemand die dit ongewenst vind kan deze persoon dit melden bij de operators van de chat die te herkennen zijn aan de @ voor de naam.

 • Niet vragen naar een andere status dan je nu in de chat hebt.
  Wij willen duidelijk maken dat je niet hoeft te vragen naar een status in de chat en dat je misschien zelf wel gevraagt word door de huidige operators van de chat.

Wanneer iedereen zich aan deze regels houd zul je het zelf alleen maar plezieriger hebben.

Kijk op de site van DrLnet voor de regels van het netwerk zelf.

Comments are closed.